Ontdek de kracht van jouw hart

Home Retreat

zaterdag 16 & zondag 17 januari 2021

Hou jouw agenda alvast vrij, want op zaterdag 16 en zondag 17 januari organiseer ik samen met @casaliportugal een Home Retreat. Perfect om jezelf te verwennen in het (hopelijk) laatste weekend van deze lock-down. Met het thema ‘ontdek de kracht van jouw hart’ hebben we een programma samengesteld dat bestaat uit yoga, meditatie, coach oefeningen en natuurlijk zoom meetings om jouw ervaringen te delen met anderen vrouwen. Twee ochtenden zorgen wij ervoor dat jij extra lief voor jezelf kan zijn.

Wat?

We hebben een mooi programma voor je samengesteld op zaterdag en zondagochtend. We starten en eindigen beide dagen met live momenten en in de tijd er tussen ga je aan de slag door middel van online trainingsmateriaal. Er is voldoende ruimte om tussendoor pauze te nemen en natuurlijk heerlijk te lunchen, waar we je van te voren tips en recepten voor toesturen! 

Toch een drukkere ochtend dan je had gehoopt? De filmpjes blijven nog twee maanden beschikbaar om op een later moment te bekijken!

Wat kan je verwachten?

In dit stay at home retreat:

 • Starten we dagelijks met een live meditatie.
 • Ontvang je voor beide ochtenden oefeningen, zoals een yoga les en ademhalingsoefeningen.
 • Gaan we aan de slag met oefeningen rondom het thema “ontdek de kracht van jouw hart”, zoals schrijf oefeningen, borst massage en wandelmeditatie.
 • Als bonus ontvang je een boodschappenlijstje met recepten om tijdens dit weekend te ontbijten en lunchen en tips hoe jij het meeste uit je retreat kan halen. Daarnaast organiseren we extra meditatie momenten voor werktijd op de vrijdag voor en de maandag na het retreat, zodat je de rust en ontspanning extra goed kan vasthouden!

Over ons

Meer weten over ons? In deze video leer je ons kennen!

Lidia is afgestudeerd als Neuropsycholoog met een grote interesse in de
energiehuishouding van het lichaam. Daarna heeft ze de twee-jarige opleiding gedaan tot Energetisch coach. Deze kennis gebruikt ze nu in individuele sessies. Door haar persoonlijke ervaring met de ziekte van Crohn (een auto-immuun ziekte waarbij de darm ontstoken is) is Lidia zich bewust geworden van de helende kracht van voeding en de effectiviteit van alternatieve geneeswijzen. 

Lidia is eigenaar van Casa Li in Portugal. Hier organiseert ze retreats en komt ze volledig tot rust. Kijk hier voor meer informatie over Lidia en Casa Li.

 

Nina is afgestudeerd in recht en economie en heeft jarenlange ervaring in de financiële en corporate wereld. Ze is altijd gefascineerd geweest door het gedrag van mensen en studeerde bijvoorbeeld af op bonussen.

Tijdens jaren van adviseren, workshops geven en projecten draaien is ze zoveel mensen tegen gekomen die niet meer in contact staan met zichzelf en hun lichaam. Vanuit de overtuiging dat dit echt anders kan, deed ze een opleiding tot yoga docente en tot coach. Met Nina’s Yoga Coaching helpt ze mensen om weer in hun eigen kracht te komen staan.

Kijk hier voor meer informatie over Nina.

Programma

Hieronder vind je het programma zoals wij het hebben samengesteld. Alle onderdelen met een * doe je zelf en kan je dus ook op een zelfgekozen tijdstip uitvoeren. De filmpjes blijven in ieder geval twee maanden online. De overige onderdelen zijn live en kan je dus alleen op het aangegeven moment meedoen.

Zaterdag 16 januari

08.00Zoom live: Meditatie en kick off weekend
8.30*Yogi Breath
8.45*Yin Yoga
10.15*pauze
10.45*Over het hart 💕
11.30*pauze & uitloop
12.00Zoom live Q&A en napraten

Zondag 17 januari

08.00Zoom live: Meditatie 
08.20*Alternate Nostril Breathing
08.45*Borstmassage
09.15*pauze
09.45*Moeder jij of moeder ik?
10.30*Wandelmeditatie
11.30*pauze & uitloop
12.00Zoom live: Q&A en napraten

Schrijf je nu in!

Het Stay at home Retreat is op zaterdag 16 en zondag 17 januari 2021, van 08.00 uur tot ongeveer 13.00 uur. Deze data en tijden zijn gekoppeld aan het live gedeelte van het programma, je kan de video’s die horen bij het retreat ook op een ander moment van de dag bekijken. Na het weekend blijven de video’s nog minstens twee maanden beschikbaar.

Jouw inschrijving is pas definitief op het moment dat je hebt betaald. De kosten voor het Stay at home Retreat zijn 25 euro inclusief BTW. Je krijgt na aanmelding een factuur per mail en optioneel een betalingsverzoek per de app (die optie kan je hieronder aanklikken). 

Je ontvangt alle relevante links en informatie via jouw email. Optioneel kan je ook het speciale (besloten) instagram account volgen dat bij deze training hoort. Vul in dat geval ook jouw eigen instagram accountnaam op het aanmeldformulier in, zodat we jou toegang kunnen geven. Let op! Soms komt de bevestiging in je spam terecht!

   Vragen?

  Neem contact op via het contactformulier op de website. Je kan me natuurlijk ook altijd even mailen of bellen!

  yoga coaching telefoon
  Telefoon

  +31 (0)6 187 290 69

  Yoga coaching adres
  E-mail

  nina@ninasyogacoaching.nl​

  Meer weten?

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg me op instagram!